Stanna inte kvar i det förflutna

26 Mars 2012 - 20:46
Kärlek till kreativa ryck ;)
Blev så äckligt less på mina tavlor (kollage) då knappt något av det som fanns i dem står jag för längre eller är del av mitt liv.
Så ner med dem, riv ut allt och gå lös på dem xD är meningen att det ska bli något tillslut men än så länge lekte jag bara med bakgrunden. Ska nog lägga lite mer tid på själva tavlan :)

Spontan Operation...

24 Mars 2012 - 22:35

Gårdagen var så perfekt planerat.
När jag vakna skulle jag ner till posten och hämta ut mitt körkort, vid tre skulle ida komma och jag skulle fixa hennes hår, vid fem skulle jag ut och fira körkortet med pappa och vid nio skulle man ner till kannan och se björn rosenström.
Men min mage hade annat planerat för mig!
Vid tre på natten så började jag få riktigt ont i magen och illamående, somnade vid fyra och vaknade upp vid åtta igen. Förflyttade mig till soffan med en hink ifall att, efter att ha försökt äta och att ha spytt tre gånger ringde jag mamma då inte smärtan avtog heller.

Pang Bom akuten, blodprov (vilket resulterade att min puls gick från 90 till 120 på typ en sekund), dropp och massa läkare som kom och klämde på magen. Efter att praktiskt taget svimma så fort jag ställde mig upp och jag var lika vit som läkarnas rockar fördes man till operation.
Min kära lilla blindtarm fick för sig att vara inflamerad...
Inte nog med det fick ta ut mina piercingar, men så vänliga själar som dem slapp jag klippa bort festivalbanden!

Vaknade ivf upp, smärtan var borta och färgen var tillbaka på ansiktet. har nu tre hål i min mage och fick praktiskt taget trycka om min läpp piercing. Hade en ganska skum äldre dam i samma rum som mig som satt och sjöng för sig själv, tur man hade hörlurarna :P
Nu dödar mina axlar mig, magen gör ont så fort jag spänner mig och ser ut som ringaren i notre dame när jag går :P (eller ja kan vara lite party grandma stuck på min gång också)
Så det enda som gäller nu är att bli så pigg och rörlig som möjligt tills onsdag då jag ska till stockholm!!!

Men nu har jag ivf ett framtida experiment! Tydligen så opererade pappa bort sin blindtarm under sitt tjugonde år i livet, precis som jag. Så ska hålla ögonen öppen om jag får någon unge och se om denna smärta är ärftlig :P


Vertical Labret

18 Mars 2012 - 00:48


Äntligen bytt till en bra storlek på piercingen, det firar vi med en bild!
(Typiskt bara att själva piercingen blev i ofokus...)


House of Metal & Amaranthe

10 Mars 2012 - 22:28
I ren tristess orsakad av min arbetslöshet så spontanbestämde jag mig för att arbeta som volontär på umeås metalfestival som var den 2-3 mars!
Kände ingen som skulle dit utom sanne, fast hade inte pratat med henne så mycket innan! Så var spännande och jävulskt kul :D Nog för att vi var publikvärd och fick stå rakt upp och ner, dela ut scheman och vägleda festivaldeltagarna till toalett, garderob och sprit!
Otroligt mycket spännande individer var det där och även om det var utmattande och fötterna hatar mig nu så ångrar jag inte en sekund att jag stack dit!

Var bara Adept och Amaranthe på hela festivalen jag var intresserad av att se och pågrund av hur simpla jobben var så va det inga problem att få gå iväg nån timme och se dem :) Hann även se fler band då man fick mycket annan tid över.
Men var bara Amaranthe jag tog bilder och spelade in videos på, and here they are ;)
Sen då man såg dw trummor så flyger tankarna direkt till trummnörden ida ;)Pågrund av döende fötter satt vi ner under spelningen, klarade inte av att dampa loss där framme just då men under sista låten Hunger så gick vi fram och rockade loss ^^
Underbar helg, alltid kul att göra något sånt spontant utan att veta vad som kommer hända! Och var kul att få se Amaranthe då jag missade dem då de spelade under metaltown!

Välkommen hem!

05 Mars 2012 - 21:16
Nu har jag haft mina små bebisar hemma i över ett dygn men det känns som dem alltid har funnits hos mig <3

Buren innan dem kom och förändringarna som hänt efter deras inflytt!

Dem små liven har tyvärr inte fått något namn än :( Har ännu inte hört något som känts "rätt". Vill att det verkligen ska passa in på dem och hur dem är!
Men för varje gång jag låter dem komma ut desto mer hemmastadda verkar dem bli :) Det har blivit mer springa till öppningen då jag öppnar buren, krypa in i luvtröjan eller lägga sig tillrätta vid min hals :) har fixat ett litet lekställe till dem på min säng och använt mig av filtarna jag köpte på ikea så dem inte råkar skita ner mina sängkläder ;)


Inte är det lätt att få bilder heller!
Virvelvindar är dem och kameran är ju så spännande att så fort den kommer fram vill man ju se vad det är för konstig svart låda ;)


Den lite ljusare killen var den minsta killen i kullen.
Han är en choklad agouti vilket betyder att han är varmare i färgen än sin bror och han är rexad vilket syns på morrhåren och i pälsen :) Han är den lugnare av dem och han verkar vara en matfantast :) Han e lättast att mysa med och är som mest avslappnad när han får vara utanför buren.
Dock verkar han ha något emot bomaterial för så fort jag ger filtar eller papper till deras hus så protesterar han oc slänger ut allt xD

Den lite mörkare killan var den största killen i kullen ;)
Han är en vanlig agouti och slät i pälsen :)
Där har vi en äventyrare, han ska se och vara med om allt runt omkring sig och är väldigt lekfull av sig, gillar att brotta ner sin lilla bror ;)

Ja nu kommer denna blogg alltså fyllas ganska mycket på med råttor (crasy rat lady) men ska försöka att variera mig ;)
Älskar mina bebisar <33