Ripped apart

28 Februari 2011 - 17:04

I helgen så gick jag lös på ett par jeans som legat i garderoben några månader, köpte dem ju för den anledningen ;)
Så blev en liten attacck med saxen sen slänga dem i tvätten, voila ^^ Tycker det är skönt att ha några lite pösigare byxor ibland, utan att det är mjukisar! Men dessa var lite för hiphop när dem var hela ;)

VB2

27 Februari 2011 - 21:29

Sofia(Pippi) ♥ Peddobear


Start of something Big!

26 Februari 2011 - 22:49

Hm vet inte riktigt vars jag ska börja...
Känns bara så drygt att skriva ett sånt typiskt sliskigt inlägg om hur otroligt kär jag är. Men vill som göra något för att markera att det gått 6 månader sedan min singelstatus förändrades till upptagen.
Det absolut bästa med mitt förhållande är att jag fortfarande känner mig nykär då jag tittar på honom och att jag faktiskt kan se framtiden med Jocke...

Snart är det lov, bara en skolvecka kvar sen blir det ett helt ledigt lov tillsammans ^^
Aja är så dålig på att skriva sånt här xD
Men älskar Joakim så otroligt mycket, ibland känns det overkligt att jag faktiskt få vara tillsammans med honom. Trodde alltid att det bara skulle vara en fantasi!
Nu får vi bara vänta på ett års strecket ♥


Alneskolans Revy

23 Februari 2011 - 20:57
Idag så följde jag med Mormor och Morfar för att titta på den årliga revyn som niorna håller i på Alneskolan :) Min kusin var delaktig iår, kändes kul att komma ut ur huset och göra något ^^
Var ganska läskigt då Alne ser EXAKT likadant ut som när jag gick där, samma fula virkade tavlor utanför slöjden, saknar inte skolan alls då det inte var min roligaste tid. Det enda jag saknar är faktiskt våran revy!
Måste tyvärr säga att jag inte gillade denna revy, för mycket strul och ingen riktig röd tråd. Efter tjugo minuter längtade jag hem så jag kunde sätta in dvd:n från när vi hade det. Men dem hade tydligen inte lika lång tid att förbereda som någon annan så det förklarar såklart mycket...

Well dags att luta sig tillbaka och titta på mitt bästa minne från alneskolan!

B0r3d

23 Februari 2011 - 12:42
Kul liv gör inget, vilket leder till fula impulser... Typ som igår då jag kapade hela mig lugg eller i förrgår då jag totalt missfärgade mitt blonda hår, så är rosa igen efter bara tre dagar :P
Har inte ens packat upp datorn utan använder skolans dator nu, skriver detta istället för att fördjupa mig inom stumfilmen. Så blir typ ingen bild nu för jag har inga! Kanske snor några från facebook bara för att fylla ut lite...

Så vad duktig jag var... Eller?!
Ikväll blire nog ingen dator heller utan ska till min gamla skola för att se på deras revy som min kusin är med i. Får se om man hinner med någon övninskörning.
Varför jag ens skriver det här vet jag inte xD Kändes bara tråkigt utan någon uppdatering alls :P

Dinner for Schmucks

21 Februari 2011 - 12:17

Tim (Paul Rudd) är en man mitt i karriären. Bara en sak hindrar honom från att klättra ännu högre upp inom företaget. Han måste hitta den perfekta gästen att ta med till sin chefs middagsbjudning där kvällens vinnare är den som har tagit med sig den största pajasen. Som tur är träffar Tim Barry (Steve Carell), som återskapar kända konstverk med hjälp av uppstoppade möss. När duon dyker upp till middagen börjar galenskapen verkligen ta fart. Det blir en festlig berättelse om två osannolika vänner och en galen middag!


Kärlek på filmen, rekomenderas verkligen!
Många skratt blev det medans vi tittade på den. Vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att den var en riktig bra skum komedi, kanske liet överdriven men jag gillar ju bara sånt så :)

Look into the future...

18 Februari 2011 - 22:00

Well idag är det 100-dagars, eller ja om man ska vara exakt 113-dagars på brux.
Fy vad tiden går snabbt studenten lurar verkligen bakom hörnet O.o

Well min klass är här nu och vi är troligtvis fulla (tidsinställt inlägg), Förfest hos mig ofc xD
Är typ andra klassfesten vi nånson haft, första var nån gång i ettan då vi alla var allmänt akward så det var inte der roligaste...
Jag gillar faktiskt min klass något enormt, allmänt skumma människor hela bunten som gör skoldagarna roliga. Har faktiskt tagit fram kameran lite då och då och fångat lite av alla dumheter, dock är det bara en bråkdel av allt som händer under dagarna...
Men vill ge er en smygtitt in i en vanlig skoldag hos Es3b ;)

(Väldigt dålig kvalité på videon, men det var bara för jag var tvungen att minska den så mycket för videofy =/)


Veckans babe!!!!

17 Februari 2011 - 14:06
Finfin sak som Sofia ska ha på sitt skåp, men då vill jag ha det på min blogg för jag har så underbart fina babe bilder på mina vänner!

Den första veckans babe blir.... *trummvirvel*....

Linnea!!! som inte tålde spriten >:D

Let's make it personal!

17 Februari 2011 - 10:04

Skriver personligt brev på svenskan, inte så roligt som det låter!
Så tillät mig själv att dras in i Sofia's och Ida's Memebon madness >:D


Helg = No blogg!

14 Februari 2011 - 09:03
Gillar inte att blogga på helger, på helger är det tiden att vara mer social :3
Så vad har denna helgen haft att erbjuda?
Mådde lite dåligt i fredags, förkylning och sånt men på kvällen kändes det bättre så jag drog till miss Frida där vi spelade Mario Kart, tittade på Parlamentet och bara prata mellan allt och inget ^^
Lyckades nästan komma hem innan gatulamporna släcktes... Tack och lov han man igenom järvedsskolan där det brukar va som mörkast!
Resten av helgens spenderades med älsk, tjockislördag in my <3
Söndag var det hundutställning i gideå då Ero ställdes ut, sen blev det bara runt och virra runt ;)

(Fiiin bild från stockholmo ♥)

Inte en speciellt händelserik helg kanske, men har inget vettigt att skriva om så det fick bli en tråkig sammanfattning ;)
Nästa helg blire 100-dagars, hårfärgning och hundvakt!

Väx upp någon gång...

04 Februari 2011 - 00:27
Ibland hatar jag tanken på framtiden.
Tanken på jobb, ansvar och "mogenhet". Jag har inga problem alls med att bete mig vuxet om jag vill, ta ansvar OM jag vill. Problemet är att jag inte vill, inte än.
I stunder som nu önskar jag att jag bara kunde spola tillbaka tiden, för framtiden skrämmer verkligen vettet ur mig.

Bara att höra som saker att jag inte är redo för att bli vuxen skrämmer mig också, för om några månader är jag ju det på ett sätt. Vill behålla min ungdom och lekfullhet, vill vara en barnunge med bajs och kiss humor för när det väl försvinner är den tiden i livet över, det borta för alltid...
Vill fara runt på onödiga konserter och festivaler. Jag vill leva innan all skit kommer.

Vad har framtiden tilldelat åt mig egentligen?
Just nu önskar jag att studenten aldrig ska komma...

Men det finns också tillfällen då framtiden inte känns så dum, fast jag har väll fått bevisat att jag verkligen inte är redo för den än.
Det suger...

Jävla Pengar, jävla jobb, jävla ansvar... varför fruktar jag er så?

Känner mig ganska patetisk bara av den här texten, dock är det ett område jag märkt blivit väldigt känsligt för mig. Det är såhär jag känner nu och jag behöver bara släppa ut det....

It's so FLUFFY

03 Februari 2011 - 21:58

Har inget att säga... blir bara allmänt glad av videon xD
Vet inte varför men ser bara Linnea framför mig ;)


Horse hair

01 Februari 2011 - 18:16
Sugen på lugg, alltså rak lugg.
Men ser fler och fler som skaffar det nu, tråkigt D:

Så söker efter lite råd från er nu ^^
Ska jag klippa en riktig lugg, spara ut det igen till en jämn snelugg eller som nu ha det som någon skum avkomma mellan dem två ;)

paint skills <3

What the fuck... Really?!

01 Februari 2011 - 16:45

Sen i början av sommaren har jag varit helt säker på vad jag skulle göra efter gymnasiet, men en annan tanke har funnits där som nu bubblat upp och tagit över allt!

Min plan var att söka in till Grafisk Design & Illustration på Konstfacket i Stockholm, söka in varje år och jobba här hemma tills jag kom in. Helst ville jag stanna hemma minst ett år och jobba i vilket fall som helst. Tyckte det kändes självklart med den linjen när det kommer till mina intressen vad gällande media, musik och liknande. Men det slog mig, trots att jag gillar att rita gör jag inte det så mycket, och när jag gör det har jag ytterst svårt att slutföra ett projekt.
Att vara tvungen att göra något gör bara att jag stänger av då det inte blir roligt längre, så skulle jag verkligen trivas i den yrkesriktingen??

Så finns det något jag brinner för egentligen? Något jag håller på med och tänker och fantiserar om dag ut och dag in? HÅR!
Älskar att experimentera med mitt hår och har klippt det själv sen 2007, dock väldigt amatörmässigt så går till en frisör en gång om året ivf :P
Så börjar mer och mer ta till mig tanken om att vidareutbilda mig inom frisör, ett av de få yrken jag kan behålla min stil någorlund. Speciellt om jag faktiskt skapar något eget.

Inget säkert, vill ta till mig tanken och verkligen fundera på det en stund så det inte bara blir ett impulsbeslut. Men just nu känns det bara så rätt och självklart. Som att jag aldrig haft någon annan väg...