Ett långt hårsvall

30 Juni 2012 - 17:39

Funderade en stund på att kapa av håret och göra en page, men har på senare tid fått massa kommentarer om hur långt hår jag fått! Så kollade tillbaka på lite bilder och senaste jag hade såhär långt hår så gick jag i sexan! Så kan inte riktigt förmå mig att kapa av det även om topparna inte är de friskaste!
Så ska verkligen försöka reparera så mycket som möjligt nu och faktiskt ta hand om mitt hår vilkt jag slarvat med (duktigt frisör).

Så idag unnade jag mig en ordentlig inpackning från kerastaste och en spännande produkt från sp som ska hjälpa till att förhindra att de kluvna topparna klättrar!

Kérastaste Chroma Riche Masque * Sp Perfect Ends

Så nu ska vi se om jag kan rädda mitt kaluffs ;)


En evig eld

28 Juni 2012 - 10:00


Lite bilder från midsommar, var riktigt trevligt men blev lite segt mot slutet.
Grilla, springa runt, äta gotårta, smores, groda, massa sand, evigt växande eld!
Tältningen var lite väl jobbigt och efter fyra timmars sömn var de jekla skönt att få komma hem och sova i sin egna säng!

Fourth time's a charm

27 Juni 2012 - 13:44

Pågrund av oväntade stägningstider och krash i systemet så tog det en vecka innan jag lyckades hämta ut mitt paket från hemköp!
Sedan upptäckte jag att de börjat med lite marknad redan nu inför sommarfesten! Eftersom det är min jobbarhelg = kommer inte ha orken att gå så unnade jag mig ett klädesplagg jag suktat efter i något år nu!

Två sputnikar jag beställt fråm the rat warehouse i England till grisarna och ett Jack Daniel's linne till mig :D
Mina älsklingar totalt älskar dessa sputnikar och är och utforskar dem för fullt i detta nu :D tror alla fem lyckades klämma in sig dit faktiskt ;)
Sedan är jag så glad att jag äntligen köpte mig en sån här tröja :D

Kom också på att jag inte ens nämnt nykomlingen Shadow i bloggen så han får agera modell idag via sputniken ;)