Under the sea

29 Maj 2014 - 10:58
25 September
Idag var det dags för Sea World, otroligt mäktigt att få se allt detta man bara hört talas om. Blev mycket flängande för att hinna med så mycket som möjligt. Stor besvikelse på Shark Encounter och Wild Arctic men annars var det exakt som jag föreställt mig.
Var nog lite tveksam att posta detta inlägg pågrund av allt hat mot sea world men gjort är gjort och jag är endå glad att jag fick se dessa majestätiska djur påriktigt, även fast det var i fångenskap :(
 

Ett evigt tjatande

24 Maj 2014 - 00:13
Jo nog äre de!
Verkar ju aldrig kunna slappna av när det kommer till mitt hår ;)
Nu har jag haft min röd/svarta färg i ett år snart och även fast jag älskar färgen så måste jag ju ändra på det! 
 
Så som ni ser är det lila, mittbena och långt igen :D 
Lyckades hålla mig borta från löshår i över 2 år (tycker jag förtjänar en applåd) och har valt att testa använda tejphår denna gång då det var det vi hade på skolan.
Haft i dem ett tag nu och ett stort misstag jag gjorde var att köpa rapunzels quick & easy löshår där tejpen redan sitter på håret. Gör bara det om man inte ska behöva färga in håret utan du köper den exakta färg du behöver, för första gången jag duschade håret så ramlade mer eller mindre alla lila slingor ut men alla de svarta satt kvar!
Tycker det blivit onödigt slitet i topparna efter jag bara haft dem två veckor men kan även bero på att man använde kniven och klippte in dem, ska använda sax nästa gång vi toppar och se om det håller sig bättre :)
 
Kommer göra ett till inlägg sen hur länge dem höll och hur jag tar hand om håret allt som allt :)
 
Har föresten äntligen bytt design :) Hojta till om bakgrunden inte passar i eran skärm eller om något ser konstigt ut så jag kan fixa det :)
 

The Bloomin Onion

17 Maj 2014 - 22:14
24 September
Flordia Mall man måste ju se vad Florida har att erbjuda, bland annat en gigantisk M&M affär!
Vi beställde in en bloomin Onion (förrät) på våran favoritresturang och tog ett kvällsdopp i poolen för att föbereda oss på denna vecka!
 

Revlon I do

07 Maj 2014 - 23:31
Idag fick jag och Patricia packa ihop lite tidigare för att bila ner till Sundsvall för en lite visning med Revlon och deras nya serie "I do" som är bröllopstrender, och de tre trenderna i sommar är Pretty Romantic, Ice Princess och Urban Ballet.
Mycket flätningar och mycket kreppat för volymen och texturen i just flätingarna medans restan av frisyren antingen är slät och thight eller lockigt och romantiskt.
Ibland så kan det som ser svårast ut vara det enklaste att göra :)
 
Hoppas vekligen på att det blir lite mer resor och visningar på detta vis i framtiden :) Bara så synd att vi måste lämna någon kvar hemma varje gång då vi inte får stänga ner salongen :(

Eating Healthy = On a Diet

03 Maj 2014 - 19:05
 
Sen jag flyttat hemifrån har jag börjat försöka tänka mer på vad jag stoppar i mig, läsa på mer om vad allt gör med kroppen och försöker verkligen göra bättre val. 
Men fy fan vad det är svårt!
En del av mig vågar inte ens säga nej till den där kakan eller pizzan för det känns som att alla ska anklaga en för att försöka gå ner i vikt, att man bantar!
 
Ju mer jag tänker på det desto mer tragiskt blir det!
Varför ska man skämmas över att man vill ta hand om sin kropp? 
Varför är skräpmat, socker och halvfabrikat så himla självklart i en "vanlig kost"?
 
Sen är jag långt ifrån duktig på detta, men jag vill åtmistonde försöka!
Men nog känns det förjävligt att godis och hamburgare är det normala när det kommer till vad vi äter idag, att man nästan ska skämmas för att man vill äta bättre!