Metaltown 2011?

14 December 2010 - 17:30

Så slog det mig igen att bandsläppen har börjat för Metaltown, är väldigt sugen på att gå dra dit nästa år. Varit sugen innan jag ens visste vad för band som ska spela ^^
Hittills är det släppt 11 band av dem är det 3 jag vill se och 4 jag vet vilka dem är :P Det blir som att jag har ju faktiskt råd nu efter 18-årsdagen att köpa en biljett, men man kanske ska vänta lite till? Få reda på lite mer band och kolla om det finns någon annan festival som frestar mer... hm...
Men det är ju ffs Metaltown \m/

185 dagr kvar...


14-18

09 December 2010 - 21:21
En sak jag bestätm att göra varje år är att ta minst ett kort när jag fyller år, bara för att ha precisa års skillnader. Tycker det är riktig kul att titta hur man ändras från år till år, födelsedag till födelsedag

14 år


15 år


16 år


17 år


18 år


Är faktiskt väldigt nyfiken på hur 19 års kortet kommer se ut, för då är ju skolan slut och jobbsökandet har börjat. Alltså så kommer troligtvis det rosa vara borta (sadface), dock hoppas jag att stilen kommer hålla sig kvar såhär ett bra tag till :)

Everybody's Stereo...

09 December 2010 - 20:22
Lite stolt äver mig själv faktiskt :D Har varit väldigt produktiv idag när det kommer till mitt projektarbete och fåt väldigt mycket gjort på båda tavlorna.
Har laddat upp ett inlägg tidigare HÄR där jag som introducerar mitt projektarbete. Nu tänkte jag alltså göra en update ;)


↑ Everybody's Fool
↓ Lost In Stereo

Är fortfarande inte helt säker på den tredje bilden =/ Men det löser sig nog i sinom tid ;)
Har även lite mer saker jag arbetar på och som är klar som jag kommer slänga upp här någon gång snart för att fylla ut denna kategori lite ;)

Vuxen?

09 December 2010 - 19:04
Ja då har mesta delen av dagen gått förbi ^^ Inte precis något firande idag utan det sparas till lördag, men fick många gratulationer och några presenter av mina små muppar :)
Fick även en present av far min då han tyckte det kändes så tråkigt att inte ge mig något på min födelsedag ^^
Var även med i tidningen idag, har för med att adam sade att jag var sukt oseriös :D haha xD


Hm har inte så mycket mer att skriva nu så dags för lite bilder


↑ Viva La Diva ögonskugga från pappa <3 Äntligen kan jag skifta min sminknin lite ;)
↓ Stolt 18 åring... eller nåt :P


↑ Fick godis av Linnea, som var inlindad i en klump eltejp :P Fick ut det tillslut och lät det hänga på bältet under dagen ^^
↓ Fick även rosa lösnaglar ;) Man måste ju bara älska inslagningen :P
↑ Idas lilla present ^^ som ni ser tycker hon att jag skulle behöva en skåpvakt ;)
↓ Detta är då min nya skåpvakt Lennart, Lennart är då Linneas tvillinbror, han bor nu i mitt skåp och håller utkik för elaka skåptjuvar!!!↑ Mina små underbara muppar :D
↓ Blev att jag unnade mig själv en lite födelsedagspresent :D Löshåret hade kommit så åkte en snabbis till Järved och hämtade ut det! Testat färga en slinga för att försäkra mig om att håret är bra och ska väll fixa till allt med färgning och klippning någon gång innan skolan börjar igen ^^↑ Fick även en gitarr av Frida och AIDS av Linnea ;)

Nu så har pappa kommit med Chips och Dip till mig och skrattat åt min bild i tidningen ;) Fick även reda på att körkortstillståndet har kommit så nu kan jag börja körlektioner på körskolan om jag vill :D
På lördag så är det dags för sista födelsedagsfirandet med familjen på pappas sida :)

Raise a glas and lets toast to it

09 December 2010 - 00:15
Tillslut är dagen kommer idag, den 9 December 2010, har jag funnits på denna jord i 18 år!
Firades hos mamma förra helgen då jag är hos pappa nu. Nu är det alltså dags för mig att välkommna vuxenlivet eller hur var det nu?
Får börja gå ut på krogen och äntligen vara med på studentfesterna på statt, är ingen liten skrutt längre. Får lagligt ta körkortet, dock seg som jag är är jag just nu bara i stadiet att fixa lämpen *oops*. Jag får börja jobba i olika affärer förutom mataffärer.
Dock känner jga mig inte en dag äldre än 15? Ne kanske till och med 12. Är både otroligt barnslig till sinnes men endå mogen enligt mor min. Framtiden närmar sig nu snabbare än någonsin men det vill jag inte tänka på nu utan bara ha det roligt med mina kompisar :)
Man fyller ju bara 18 en gång right ;)

Min kära Ruben har redan börjat firandet med en Tequila Rose i ena handen och en Baja Päron i andra!

Nytt löshår

06 December 2010 - 23:45
Poff så gick 1000 :- av min födelsedagskassa upp i rök xD
Men detta var endå något jag sagt i typ ett halvår att jag ska köpa så fort jag har pengarna till det så varför vänta ^^ Resten ska jag faktiskt försöka spara tills efter jul ivf ;)
Förra gången jag hade löshår använda jag clip-ons men denna gången så tänker jag vara dum mot håret och limma! Känns bara bättre för mig nu så jag alltid får ha det långa hårsvallet, känns mer äkta då på något vis även om jag vet att det är fejk :P (fin mening)

Köpte håret från Rapunzel of Sweden denna gång, lite risktagande då jag aldrig köpte därifrån men folk säger att det är dem och Taj Mahal man fått bäst hår ifrån så är bara att hålla tummarna denna gång.
Känns lite jobbigt att jag inte kommer sätta i det fören efter jullovet typ. För först är ju bloggkampen nära sitt slut och vill inte riskera att förstöra löshåret direkt med att färga det grönt. Sen så ska jag vara skabb nummer ett nu under jul och låta bli att färga en stund ^^ Får se hur allt löser sig! Vet att detta var så inttresant!

Saknar också dem bruna linserna D: min ögonförg är så tråkig xD

Dag 11 - Mina syskon

06 December 2010 - 22:27
Kortfattat och tråkigt, jag har inga >:D

Celebration time

06 December 2010 - 19:04
Min 18 års dag närmar sig med stora steg, det är nämligen nu på torsdag som jag ska betraktas som myndig!
Dock börjades firandet nu i helgen då jag inte är hos mamma denna vecka.
Så det blev dags att firas av mammas sida av släkten, och nu är det min tur att skryta xD

Dem som kom för att fira mig var Mamma, Joakim (mammas kille), Jocke, Mormor, Morfar, Mats, Monika, Johanna, Niklas, Yoshi, Tarja, Dick och Ann-Marie :) Dock fick jag inget av Jocke för jag fortfarande är en lillskit ;)


↑ Bakade cupcakes i onsdags, lade på glasyren strax innan folket kom ;)
↓ Johannas vilddjur Yoshi rände runt i lägenheten, han var även våran nya nisse för året.


↑ Så dags för vad jag fick :) Ett ljus som ändrar färg när man har det tänt!
↓ Sammanlagt 2500 :-


↑ Fick två armband, en ring och ett halsband. Ring och ett armband från Guldfynd by Kenza :)
↓ Två härliga tavlor :D


↑ En mjukisdress att kunna ha hemma :3
↓ Till sist en liten ulprydnad ;)


Så nu till helgen så blir det pappas släkt :) Känns skumt att man blir 18 på torsdag dock ^^ fast egentligen det är ju bara ett nummer ;)

Aw älskligen ser trött ut <3

Vem driver bloggen

06 December 2010 - 17:13
Fick för mig att i min uttråkning fråga 118800 vem som driver denna blogg, få se vad dem kan svara på det. Faktiskt ganska underhållande, svaret blev...

"Ja vem driver egentligen bloggen? Vem är egentligen kvinnan bakom det Rosa håret? Och varför är hon alltid glad? Dett är ett mysterium för oss alla på 118800. Vi har mött vår överkvinna, vi har faktiskt ingen aning om vem hon är! Allt vi vetär att hon är rosa som faaaaaaaaaaaan!
Mvh 18800"

Testa själv och se vad ni får för svar ;)

Nostalgi och Saknad

06 December 2010 - 16:15

Bättre sen än aldrig antar jag att se dem två nya musikvideosarna från TH. Dock hittade jag bara Mädchen aus dem All men ljud, dumma youtube som ska ta bort ljudet hela tin!
Fast båda videosarna är typ samma sak, Hurricanes and Suns är som denna förutom att dem börjar med vars dem är i dag och slutar där dem började.

Saknar tiden då jag var ett extremt fan, hur irreterande jag än må ha varit för människorna i min omgivning.
Hur lycklig man kunde bli bara av en bild eller en nyhet. Hur man ständigt hängde på THF och läsde intervjuver, pratade med andra fans om skvaller och ny info.
Inget av det är kvar nu sorgligt nog, tror allt sjönk efter alla nya förändringar. Hade den där rushen i någon månad efter konserterna men det är inte samma.
Nu när jag såg dessa videos så märktes det under vilken period av deras kändisskap som jag älskade dem som mest, för den känslan kom upp igen då dem spelade förbi Monsoon, Rette Mich Live och Zimmer 483 Live.

Men nu så är jag tillbaka till att ha nya favoritband lite nu och då, helt beroende på vad jag hittar för musik. Gillar fortfarande mina älskade pojkar men "the #1 fandom" är nu över. Dock väldigt glad att jag fått vara med om att verkligen älska ett band och ägna så mycket tid åt dem.

Fandom started → 12.06.2007

Not messy at all

02 December 2010 - 18:46

Idag är dagen då jag ska försöka städa upp denna röra, får se hur det går med det. Kanske till och med kommer upp en efter bild senare om jag tar tag i detta nu ;)
Spänningen är olidlig xD

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

02 December 2010 - 18:27

Mössa - Åhléns
Sjal - Marknad i Turkiet
T-shirt - Carlings
Linne - Gina Tricot
Kofta - Junkyard
Byxor - JC

And let's finish this boring inlägg med ett duckface ♥

Dag 09 - Min Tro

01 December 2010 - 21:19

Är döpt inom svenska kyrkan och konfirmerades när jag gick i åttan. Men när det kommer till gud, skapelsen och att han styr allt så ser jag personligen det som trams.
Jag tror dock på att det finns något bortom denna värld, typ som inom buddishmen där man tror på ett evigt kretslopp och att när man uppnåt de mål som sats ut för dig som människa kan man nå en högre makt så att säga. "Himmlen".
Men det finns ingen som styr oss, det är vi själva som styr över våra liv. Man kan tro på ödet och att saker är menade att hända, men enligt mig är det valen vi gör som leder oss mot dessa "öden".

När det kommer till skapelsen så tror jag fullständigt på evolutionen, darwins "de starkaste överlever". Inget jag skriver nu är till för att dissa dem som är religösa utan detta är bara vad jag tror är sant. Någon annan kanske tror jag är galen som tror som jag gör men det har inte dem nått med att göra :)


My body’s shaking there’s no turning back

01 December 2010 - 19:04
16 November 2010, påväg mot Bullet
Anlände till stockholm runt 7 på morgonen, har inte biljetten nära så vet inte det exakta klockslaget. Efter att ha åkt i en bastu hela vägen pågrund av dem brännheta elementen som satt på väggerna. Vi hade inget att göra då vi inte hade incheckningen på hoteller fören 14.00 så vi valde att hänga på centralstationen i ca två timmar där jag bland annat försökte väcka mig själv till liv med en latte från Donken.

Men såklart blir man väldigt uttråkad av att bara sitta där så vi bestämde oss för att bege oss mot hotellet för att se om vi kanske kunde lämna väskorna där och sedan vandra runt på stan. Tur för oss fick vi checka in direkt :) På ett litet micro hotell ;)

Så det blev att fixa till sig lite och dra en vända på stan innan vi åkte till annexet för att börja köa, vi var framme vid annexet vid halv tre, tre någon gång kommer faktiskt inte ihåg :P Kim och Jocke var inte precis peppade på att köa, tur för det att ETF inte skulle vara där för då skulle jag och Ida velat dra iväg mycket tidigare ^^ Man blev riktigt glad när man kom fram och såg att kön var minimal, men såklart kom ju människor som kände någon längre fram och ställde sig med dem så blev mer folk framför oss efter en stund. Ska dock inte klaga Linnea och Oscar fick ju ställa oss med oss sen också.

Blev väldigt kallt efter att tag så vi gick in och köpte en filt för extra värme, två och två gick i stort sett hela tiden för att värme sig inne i Globen gallerian elelr köpa något att äta :) Tittade på parlamentet och skrek Bulle med jämna mellanrum, efter ett tag bytte vi ut det mot Kanel. Dem bakom oss skrek nog Bullet men det lät mer som om dem sade Bulle och vi tyckte det var roligare att haka på det ;)

Vid insläppet så fick man lämna väskan och jackan i garderoben sedan fick man ställa sig i fast inomhus :P så blev typ två timmars väntan där också, kuuul...

Men till slut så kom man in, såklart så försökte vakterna stoppe en när man kom kutande som en galning så man var tvungen att vejja för dem sen så lyckades jag bli knuffad i ryggen så jag föll ner på mina knän vilket resulterade i två skrapsår (inte alls farligt) och att typ fem pers snubblade över mig xD Under denna tumult så lyckades Kim och Ida försvinna från oss. Trots mitt fall kom jag enda fram på andra raden, så i stort sett längst fram med Linnea, Oscar och Jocke ^^

Stackars lilla Ida och Kim ^^ Well dags att avbryta nu, ska försöka få upp bilderna och videosarna från själva konserten också men med min lathet kan jag inte lova när ;)

Julkalendern?

01 December 2010 - 16:55
Har slutat med att följa den årliga julkalender för några år sedan nu, inte alls samma kvalité som när karusellerna sover m.m.
Men idag hittade jag min favorit kalender of all time ^^
Klickade in på Sweden Rock Shop och såg att även dem har tagit till sig julen och skapat en egen snygg kalender!

Andra bilden är vad som kom upp efter man hittat första luckan ^^ nedsatta priser på olika varor varje dag! God bless christmas ;)