Blowsight & Bullet For My Valentine @ Getaway

24 Januari 2012 - 08:43
De två band som gjorde att jag for dit, även de två band jag redan sett en gång tidigare ;)

7 Juli 2011
Blowsight - Gasklockorna - 16.15
          

Såg dem i Falun förra året och blev fast! Pratat med sångaren några gånger efter det och verkar vara en helskön snubbe! Var så mycket roligare att se dem denna gång då jag faktiskt kunde alla låtarna också, haha. En av de roligaste sakerna under spelningen var nog när Nick kolla mot mig och sedan pekade på håret och gav tummen upp (förra gången jag träffa dem och under tiden jag chatta med han så var jag ju rosa ^^)
Det var också en av de få spelningarna som det avr drag på, man fick faktiskt hålla i för att behålla sin plats och man blev knuffad på typ hela tiden! En väldigt sällsynt sak på getaway tyvärr...

Bullet For My Valentine - Monster Stage - 20.00          

BFMV, behöver man säga något mer! Topp fem på mina favoritband. Såg dem i november och det var underbart, den mest krävande spelning jag varit på fysiskt (fast ah nu slår ju SOAD det). Draget i gävle var dock inte det bästa, var få som var riktigt pepp. Såklart var det en tjej med dreads bredvid mig som rockade loss vilket gjorde att jag fick underbara syntetdreads piskade i fejset varannan minut och alla andra stod som döda sillar!
Men musiken och bandet ägde som vanligt, Matt hade klippt sig och gjort slingor (fint att det var det första jag lade märke till). Novemberspelningen var bättre, men fick mycket mer fina bilder på denna ;)

©Alla bilder och videos är tagna av mig och får ej kopieras utan lov!

The Unguided, Evergrey & Seremedy @ Getaway Rock

22 Januari 2012 - 18:55
7 Juli 2011
The Unguided - Bandit Stage - 12.15
Kims favoriter, grundarna av Sonic Syndicate börjar om på nytt och fick äran att se deras första spelning! Har inte helt kommit tillrätta i skrikscenen, blir lätt för mycket för min smak.
Ida och jag gick lite tidigare för att komma långt fram till evergrey som vi missade på metaltown.

Evergrey - Monster Stage - 13.15

Hade tänkt se dem på Metaltown men hann inte, så fick en andra chans i gävle så tog den direkt!
Dem var bra, gillar deras musik men av det jag hört så har dem lite för många lugna låtar faktiskt :O
Denna spelning blev bara början på besvikelsen getaway skulle medföra vad gällande publiken! Man ahr ju blivit van vid att behöva gå lite tidigare om man vill komma långt fram under en festival... detta gällde verkligen inte på denna!

Seremedy - Gasklockorna - 17.30
Inte min musiksmak, men blev bara tvungen att se vad de var för typer!
Vet inte riktigt vad man ska säga mer xD lyssnade ett tag men sångarens röst var som för ljus och skrikig för att jag skulle kunna njuta av det.
Sen för er som inte vet det är alla i bandet killar ;))

© Alla bilder och videos i detta inlägg är tagna av mig!

Den bästa sömnen

22 Januari 2012 - 16:14

Brukar alltid lyssna på musik då jag går och lägger mig :)
Man slipper tänka utan låter bara alla fina låtar svepa iväg allt ^^

Klicka så kommer ni till min Sova lista på spotify!

Bebis <3

20 Januari 2012 - 23:37

Är så sjuk just nu, råttsjuk!
Är så jävulskt nära på att ta det sista steget och verkligen skaffa mig två små älsklingar igen, har till och med kontakt med en uppfödare i umeå med en kull påväg :$

Utan tvekan mitt favoritdjur :)
Velat ha nya charmtroll i två-tre år nu!

Alla bilder kommer från RiF (Råttor i Fokus) forumet!!! (Bebisboet)

Svar vad gällande designen!

20 Januari 2012 - 23:06

Jo har haft samma problem jättelänge men fick alldeles nyss reda på det!
Det är hur simpelt som helst egentligen!

Jag gör mina designer i photoshop och då kan man göra så att det inte finns något lager som bakgrund, ser ut såhär då:

Jag hade bakgrunden där under tiden jag designade själva designen bara för att se exakt hur det skulle bli och tog sedan bort den innan jag sparade allt.

Det viktigaste när man gör detta är att spara bilden i PNG format! Då kommer det "genomskinliga" fortfarande vara det när man laddar upp bilden sen och den bakgrund man har kommer lysa igenom :)
Och man laddar alltså bara upp den på samma sätt man gjort med vilken annan header man haft!

Hoppas det gick att förstå ^^

A7X & Volbeat @ Metaltown

19 Januari 2012 - 15:51

18 Juni 2011
Avenged Sevenfold - Black Stage - 20.45                     
        
Är så glad att ha fått sett dem, ännu gladare att Ida fick se dem <3 Är väll dem som jag faktiskt kunde mest låtar till och var mest fan av på hela festivalen (skulle varit ETF om jag inte missa dem...) Så den där genuina lyckliga konsertkänslan fanns som mest närvarande här! Stort plus att jag fick tag på J.Christs plektrum i slutet, såklart hamnade den direkt i min lilla nörds händer då det betyder såååå mycket mer för henne än för mig :) Vet ju att hon skulle gjort samma sak om det var ombytta roller <3
Sen vet jag inte om det är jag som är cp och sjunger till den istrumentala delen i Buried Alive eller inte O.o hoppas det inte är jag xD

Volbeat - Black Stage - 23.15

Inte helt min musiktsil tbh, men då det var Fridas favoritband kunde jag ju inte bara dissa! Lite för rockabilly style för att jag ska falla för det men det gick ju :) Förutom den långe fan som envisades med att stå precis framför mig, mitt huvud slutade där hans axlar började men icke kunde han låta kortisen få se!
Störde mig lite på gitaristens mono-brow till och från men det var helt klart en bra spelning från dem!

© som vanligt alla bilder och videos tagna av mig!


Mörk Dramatik och Romantisk blyghet...

18 Januari 2012 - 10:00


Med hjälp av den otrolige Joakim Roos så fick vi två och två under tre dagar vara kravlöst kreativa och arbeta fram våra egna kollektioner med hjälp av mood boards. (mittenbilden så är det maddes och min frisyr tillsammans då vi arbetade från samma Mood board)
Genom detta arbeta så införskaffade vi oss brons licensen inom OMC och en otrolig inspirationkälla!


Arch Enemy, Cradle of Filth & Korn @ Metaltown

16 Januari 2012 - 10:39
Orkar helt enkelt inte berätta om dagarna och vad som hände under metaltown eller getaway... för det kommer ADLRIG bli av! Så laddar bara upp bilder och videos på banden och skriver en kort sammanfattning om varje spelning istället ^^

18 Juni 2011
Arch Enemy - Black Stage - 16.15
Är fortfarande fascinerad över hur den rösten kan komma från den lilla feminina kroppen! För mycket skrik för min personliga smak, men vissa låtar går att lyssna på! (speciellt när man målar en stor vid vägg i bildsalen med sofia ^^) Tack vare just dem minnena från gymnasiet var det ju bara ett måste att få se detta band live!

Cradle of Filth - Black Stage - 18.30

Såg faktiskt fram emot att se dem lite pågrund av samma anledning som Arch Enemy, minnen. Min bästa vän i högstadiet älskade detta band, aldrig riktigt lyssnat på dem själv eller så men ville endå se dem (plus att vi ville komma långt fra för A7X ^^) Men det var nästan jobbig att titta på! Hans skrik är inget jag gillade, plus hans hemska ryckane i handen som jocke kallad hitler ryck xD Ne hade faktiskt klarat mig utan att se dem om jag ska vara ärlig. 

Korn - Red Stage - 22.00
Inga många bilder alls och ingen video, skulle egentligen inte se Korn utan trängas för volbeat med frida. Men kunde inte stå emot så gick och ställde mig längst bak och kollade på första halvan av deras spelning :) Älskar mickstativet som följt med dem i begynelsen och den där jädra kilten! Musiken är väll sådär men dem hade en härlig närvaro!

© som vanligt alla bilder och videos tagna av mig!

Arbetslös men hoppfull

16 Januari 2012 - 00:07

För första gången i mitt liv är jag nu arbetslös!
Skolan är över och jakten på en lärlingsplats börjar på allvar nu.


Har skapat vänskapsband som varar resten av livet och jag älskar dessa flickor och terapiköket med hela hjärtat <3
Som man har utvecklats under detta halvår och de kunskaper man tagit tills sig trodde jag ej var möjligt! Känner mig redo att ta mig an världen nu och fortsätta utvecklas. För man är trots allt aldrig fullärd ;)

Avsluta med ett bang är det man säger va?
Silverprovet gick riktigt bra, underbara modeller och fina resultat med bara några få diffar :) Fick även mitt första stipendium vilket jag är så otroligt stolt över, 3000 kronor för att gå en kurs i Stockholm! Letar som en galning nu efter vilken kurs som ser mest frestande ut!


Första veckan, Negativ styling <3
Bättre klass än denna kan man inte ens drömma om!


Bucket list

10 Januari 2012 - 15:19
Vad ska man ha åstakommit innan man dör?

Bilderna är tagna från perfectbucketlist.tumblr.com, är inte allt jag vill göra men nog är det en del (är rosa blommor på det jag redan gjort ^^)
Och ja hairstylist är jag väll inte än, men nog är jag på god väg!
Har endå gjort mycket dessa 19 år, så tänk vad mycket jag kan åstakomma under resten av mitt liv :D

Baby Girl

09 Januari 2012 - 01:58
 • JANUARY BABY

Pretty/handsome. Loves to dress up. Easily bored. Fussy. Seldom shows emotions. Takes time to recover when hurt. Sensitive. Down-to-Earth. Stubborn.

 • FEBRUARY BABY

Abstract thoughts. Loves reality and abstract. Intelligent and clever. Changing personality. Attractive. Sexiest out of everyone. Temperamental. Quiet, shy and humble. Honest And loyal. Determined to reach goals. Loves freedom. Rebellious when restricted. Loves aggressiveness. Too sensitive and easily hurt. Gets angry really easily but does not show it. Dislikes unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Horny. Daring and stubborn. Ambitious. Realizing dreams and hopes. Sharp. Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift. Tries to learn to show emotions.

 • MARCH BABY

Attractive personality. Sexy. Affectionate Shy and reserved. Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Loves peace and serenity. Sensitive to others. Great kisser. Easily angered. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. Hardly shows emotions. Tends to bottle up feelings. Observant and assesses others.

 • APRIL BABY

Suave and compromising. Funny and humorous. Stubborn. Very talkative. Calm and cool. Kind and sympathetic. Concerned and detailed. Loyal. Does work well with others. Very confidant. Sensitive. Positive Attitude. Thinking generous. Good memory. Clever and knowledgeable. Loves to look for information. Able to cheer everyone up and/or make them laugh. Able to motivate oneself and others. Understanding. Fun to be around. Outgoing. Hyper. Bubbly personality. Secretive. Boy/girl crazy. Loves sports, music, leisure and traveling. Systematic. Hot but has brains.

 • MAY BABY

Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Shy towards opposite sex. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves traveling. Dislike being at home. Restless. Not having many children. Hardworking. High-spirited.

 • JUNE BABY

You’ve got the best personality and are an absolute pleasure to be around. You love to make new friends and be outgoing. You are a great flirt and more than likely have an a very attractive partner. a wicked hottie. It is also more than likely that you have a massive record collection. You have a great choice in films, and may one day become a famous actor/actress yourself - heck, you’ve got the looks for it!!!

 • JULY BABY

Fun to be with. Secretive. Difficult to fathom and to be understood. Quiet unless excited or tensed. Takes pride in oneself. Has reputation. Easily consoled. Honest. Concerned about people’s feelings. Tactful. Friendly. Approachable. Emotional temperamental and unpredictable. Moody and easily hurt. Witty and sparkly. spazzy at times. Not revengeful. Forgiving but never forgets. dislikes nonsensical and unnecessary things. Guides others physically and mentally. Sensitive and forms impressions carefully. Caring and loving. Treats others equally. Strong sense of sympathy. Wary and sharp. Judges people through observations. Hardworking. No difficulties in studying. Loves to be alone. Always broods about the past and the old friends. Waits for friends. Never looks for friends. Not aggressive unless provoked. Loves to be loved. Easily hurt but takes long to recover.

 • AUGUST BABY

Outgoing personality. takes risks. feeds on attention. No self-control. Kind hearted. Self-confident. Loud and boisterous. VERY revengeful. Easy to get along with and talk to. Has an “every thing’s peachy” attitude. Likes talking and singing. Loves music. Daydreamer. Easily distracted. Hates not being trusted. BIG imagination. Loves to be loved. Hates studying. in need of “that someone”. Longs for freedom. Rebellious when withheld or restricted. Lives by “no pain no gain” caring. Always a suspect. Playful. Mysterious. “charming” or “beautiful” to everyone. stubborn. curious. Independent. Strong willed. A fighter.

 • SEPTEMBER BABY

Active and dynamic. Decisive and haste but tends to regret. Attractive and affectionate to oneself. Strong mentality. Loves attention. Diplomatic. Consoling, friendly and solves people’s problems. Brave and fearless. Adventurous. Loving and caring. Suave and generous. Usually you have many friends. Enjoys to make love. Emotional. Stubborn. Hasty. Good memory. Moving, motivates oneself and others. Loves to travel and explore. Sometimes sexy in a way that only their lover can understand.

 • OCTOBER BABY

Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the center. Inner and physical beauty. Lies but doesn’t pretend. Gets angry often. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Easily hurt but recovers easily. Daydreamer. Opinionated. Does not care to control emotions. Unpredictable. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them all.

 • NOVEMBER BABY

Trustworthy and loyal. Very passionate and dangerous. Wild at times. Knows how to have fun. Sexy and mysterious. Everyone is drawn towards your inner and outer beauty and independent personality. Playful, but secretive. Very emotional and temperamental sometimes. Meets new people easily and very social in a group. Fearless and independent. Can hold their own. Stands out in a crowd. Essentially very smart. Usually, the greatest men are born in this month. If you ever begin a relationship with someone from this month, hold on to them because their one of a kind.

 • DECEMBER BABY

This straight-up means you are the most good-looking person possible… Better than all of these other months! Loyal and generous. Patriotic. Competitive in everything. Active in games and interactions. Impatient and hasty. Ambitious. Influential in organizations. Fun to be with. Easy to talk to, though hard to understand. Thinks far with vision, yet complicated to know. Easily influenced by kindness. Polite and soft-spoken. Having lots of ideas. Sensitive. Active mind. Hesitating tends to delay. Choosy and always wants the best. Temperamental. Funny and humorous. Loves to joke. Good debating skills. Has that someone always on his/her mind. Talkative. Daydreamer. Friendly. Knows how to make friends. Abiding. Able to show character. One guy/girl kind of person. Loveable. Easily hurt. Prone to getting colds. Loves music. Pretty/handsome. Loves to dress up. Easily bored. Fussy. Seldom shows emotions. Takes time to recover when hurt.Tycker sånna här saker är så otroligt roliga att läsa!
Det är så mycket som egentligen stämmer in och som man känner igen sig i!
Lite charm hade man allt i sina unga dar, ehe xD Riktigt hårfärg hade man till och med!

So, witch baby are you? ;)


Don't look back

03 Januari 2012 - 00:21
2011 var en speciellt år, mycket besvikelser men endå många höjdpunkter!
Jag har lärt mig mycket om mig själv och vars min fokus ska ligga.
Har förlorat mycket dock, men endå vunnit å så mycket mer.Gick igenom en depression orsakad av svek, osäkerhet och idiotiska val. Just den tiden var allt mer eller mindre fel och minsta lilla mening kunde slå ner mig till den djupaste avgrund.
Det var också då jag förlorade som mest, men även i de tider visar omgivningen sina rätta ansikten. Vilka som faktiskt var där för en och vilka som bara var nyfikna.
Men efter regn kommer solksken och det uttrycket är nog det mest sanningsenliga för mig under detta år.

Årets höjdpunkter
Fick testa på en riktigt fotografering med min kusin Josefin - Solid Sound Street team - Tog Studenten - Metaltown - Började Ann Pettersson Hair Design School - Nya vänner och modet att gå vidare från det förflutna - Rock on The Hill, Itchy Daze afterparty - Tatuering och två piercingar gjorda - Eastpak Antidote Tour - Ny förälskelse och mycket mer.

Det dåliga och det goda uppväger varandra, de sista månaderna har varit magiska. Så jag tror på ett otroligt bra år som väntar för mig och människorna i min omgivning <3