An Illustration of Lyrics


Jag går då sista året på Nolaskolan där jag läser Estet Bild och Formgivning, med andra ord iår är det projektarbete som gäller. Under sommaren funderade jag till och från vad mitt projektarbete skulle handla om sedan slog det mig, musik! Så stor del som musik har i mitt liv så var det de sjävklara valet, så då var frågan bara hur ska jag få ner musiken till bild. Tolka låttexter, göra en illustration. Så det är just det jag gör.
Dock har jag varit ganska seg och spenderat lite för mycket tid till skisserna och skjutit upp sjävla målningarna men i fredags så tog jag tiden till mig att fixa två, ja börja på två.

Jag har valt tre låtar att tolka och dem ni ser på bilden är Everybody's Fool av Evanescence och Lost in Stereo av All Time Low. Tredje låten jag valt är The Heartless av HIM, men märker väll om man kanske väljer någon ny eller bara låter den vara.



I vilket fall känns det väldigt skönt att fått hjulet i rullning.

Kommentarer
Postat av: Ida we

- Do it! Justeee, de kan ju ha ändrats ännu mer tills dess ju. Men kanske inte så mycket, jag menar om Monty skulle ha mörkt hår igen är det ju bara att rita över. Det lär ju inte vara så stora ändringar. JA VI SKA SE DEM. MÅSTEEEE!!!

2010-11-14 @ 18:20:27
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Fridalarsson

Kommentera på dom lite kändare bloggarna, jag har iaf fått fler läsare för att jag kommenterar då och då. Du kan pinga din blogg på dessa sidor: http://bloggping.com/ . http://nyligen.se/pinga.php

2010-11-14 @ 19:06:54
URL: http://fridalarssonfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0