A Place Called Home

31 December 2014 - 12:30
Gjorde för ett bra tag sedan ett inlägg på hur mitt rum såg ut, men nu tänkte jag göra ett inlägg om hur min allra första lägenhet blivit :)
Har bott här över ett år nu och är så nöjd med min första lägenhet, men just nu så längtar jag efter något större och lite mer praktiskt! Då det varit lite tjafs med vaktmästaren (men det är löst nu som tur är) och har nu fått en vattenläcka så hela hallen är ett kaosområde så känns det bara allmänt jobbigt. 
Men efter ETT ÅR!!! Så ska jag visa upp mitt hem :D
Såhär bor lilla jag :) Denna lägenhet är ett gammalt kontor, bland annat lundbergs körskola har hållit till här en gång i tiden!
Till sommaren verkar det som det ska slå en passage till toaletten som just nu ligger i "grannlägenheten" som är denna lägenhets toa, dusch och förråd! 
Men vi får se om jag fortfarande bor kvar här då eller om lägenhetssökandet har lönat sig ;)

Spoil Spoil!

29 December 2014 - 22:34
Kunde inte hålla mig, var så längesen jag handlade på mina älsklingsidor så i samband med mellandagsrean bestämde jag mig för att skämma bort mig själv lite extra så jag får påbörja nästa år med en tillökning i garderoben ;)
New Year, New Me eller hur var det!
Förhoppningsvis har jag fått stilla shoppingberoendet några månader ivf ;)
Önskar att det fanns mer av det jag gillar i Örnsköldsvik! Alla favoritkläder jag har är från nätet eller USA, fast kanske är för det bästa hade väll inte kunnat kontrollera mig alls annars ;)
Allt på bilden kommer från Shock och Sweden Rock Shop <3

White Christmas

26 December 2014 - 22:11
Så har julen kommit och gått.
Ej haft någon julkänsla iår, om det är att magin försvinner lite för varje år och att det inte var fören veckan innan jul snön faktiskt kom!
Sen var detta första året jag ej kollade på Kalle, utan somnade i soffan innan det ens hann börja!
Men förutom det höll alla viktiga traditioner i sig iår :)
Åkte til farmor och farmfars grav och tände ljus med pappa och efter det hem till honom och äta julfrukost/lunch.
Resten av kvällen spenderades hos mormor och morfar med god mat, många klappar och strömavbrott pågrund av för många motorvärmare ;)
Iår fick jag pengar, två underbara filtar, en skål, knivslipare, disneyfilmer, tårtspade, en plastfoliemaskin och en grythandske jag glömde fota :)
Otroligt vad snabbt detta året gått och vad mycket som hänt, kan inte tiden gå saktare?!