Som ni kanske inte visste?

21 September 2013 - 15:00
 
1. Ibland (oftast) när jag blir glad eller längtar till något som ska hända så piper jag!
Det är som ett jätteljust skrikigt pip som uppstår (efterföljs oftast av lite hoppande och skuttande). Detta händer just för att jag helt enkelt inte kan hålla inne allt positivt som finns inom mig!
 
2. Måste ha musik när jag ska sova.
Annars om jag låter mina tankar vandra fritt så tar det timmar innan jag kan somna. Just då jag kan komma och tänka på det där glaset jag ställde på bordet då måste jag tända lampan och dubbelkolla att jag minns rätt, eller någon text någon skrev för någon dag sedan då måste jag kolla den texten innan jag kan somna.


3. Är ett städfreak...
Men inte på det sätt att jag ALLTID måste ha rent runt mig utan mer att när jag väl börjar städa så måste allt vara milimeter perfekt!

4. När jag blir nervös eller för blyg så kan jag framstå som kaxig eller bitchig, hört det från många jag nyss lärt känna. Är dock inte meningen utan blir mer som ett självförsvar.

5. Är livrädd för att bli uppfattad som korkad eller dum.
Så håller hellre tyst om min åsikt eller tanke om ett ämne än att säga det då det finns en risk att det kan vara fel sak att säga. Det är en väldigt ångestframkallande sak för mig och det finns i bakhuvudet hela tiden


You Got My Back When I Need Help

18 September 2013 - 12:00

The Amerikat

13 September 2013 - 23:28
Tisdagen den 17 September klockan 07.25 lyfter planet i Umeå, två byten senare är vi framme i Atlanta klockan 17.50 på eftermiddagen! (Är beräknat att vara vid hotellet 01.00 svensk tid)
Måndagen den 30 September klockan 10.20 lyfter planet från Oralnda som ska ta oss tillbaka till Sverige och vi är tillbaka klockan den 1 Oktober 09.15.
 
Är egentligen bara en aktivitet som är spikad, resten är fortfarande lite öppet så kommer egentligen visa allt jag är intresserad av att besöka. Sen märker man väll om man lyckas vara med om allt!
Stone Mountain's lasershow är ett bestämt resemål då det bara är en dag under tiden vi är där som dom har det.
Sen första dagen då vi fortfarande är lite seg ska vi åka runt i Atlanta och kolla hur det ser ut där Jocke och hans familj växte upp :D
 
 
Men är ju mycket mer vi ska göra förutom det men orkar inte skriva om allt så gör istället en liten bildbomb på de ställen vi ska besöka, affärerna vi ska handla på och allt smått och gott vi ska äta :D Får bara hoppas allt hinns med (och ha kom ihåg att detta är det jag vill göra blir säkert mycket mer de andra vill hitta på med)!
 
 
Måste säga att det börjar pirra riktigt mycket nu :D
Min första semester sen jag började jobba :D