Mammas små retards

16 Juli 2012 - 20:42
Djur är så underbara, kan alltid få en på sånt bra humör.
Bästa som finns är nog när man har busungarna ute och man går ifrån dem en stund, typ för att äta middag. När man kommer tillbaka rusar dem fram till en och när man väl lyckats sätta sig ner så har man alla i knät och dem tigger uppmärksamhet <3
Sen är det så underhållande att ta kort på dem, fast majoritet blir bara efterblivna.
Men jag älskar ju dem endå ;)

Plågoandar

01 Juli 2012 - 18:43


Är så less att påverkas så mycket av något jag faktiskt kan ändra.

Har nog aldrig varit nöjd över min kropp, inte så konstigt heller med tanke på min livsstil. Att sitta på soffan och äta godis hela dagarna gör en inte direkt vältränad ;) Min arbetslösa tid var ett ordentligt bakslag då jag av uttråkning gick och köpte godis varje dag ;O Så har gått upp i vikt efter de och väger tyvärr nu mer än jag någonsin gjort.

Har tagit "före" bilder att ha som motivation, ska köpa ett allkort på friskis och springer minst 2 gånger i veckan för att få upp min kondis.
Har en person att träna med och ska försöka dra ner godis och liknande till helgerna!
Inga drastiska förändringar i sig, bara saker som egentligen borde finnas i mitt liv.
Det är i grund och botten mina beslut som gjort att jag mår som jag gör över detta så det är mina val som kan ta mig ur det!

Som någon sade till mig en gång "fint ansikte, ful kropp". Ord som ofta dyker fram i mitt bakhuvud men tänker inte låta det förflutna spöka mer.