Låt Napalmen Regna

29 Juni 2014 - 21:47
Lite sömn, solsting/storm, bra musik!
 
Kan man kalla en snabb sammanfattning av årets bråvalla. 
Vi bodde på lugna Gröna campingen, om det blir nästa år så blir det på vandrarhem! Vanliga campingen (a.k.a griscampingen) var höjden av slusk då man bland annat hittade en hink någon skitit i....
Höjdpunkterna skulle jag säga var Dropkick Murphys, Raubtier, You Me At Six och Bastille.
Dem flesta lär väll ha läst om blixten också, var inte ens i närheten av den men jävlar vilken storm det var då! Staket runt området blåste omkull och om inte Ida och Kim var vid vårat camp hade vi nog inte haft någonstans att sova den kvällen!
Första dagen fick man mer eller mindre solsting och uttorkning medans de andra två dagarna hade man alla lager kläder jag hade med mig! Fattar fortfarande inte de tjejer som sprang runt med de kortaste shortsen de hitta och magtröja!?
Åkte med Ida, Kim, Jerry och Richard. Träffade även Harriet och Linnea på plats :)
Över 56 000 biljetter var sålda så kan lugnt säga att det är största festivalen man varit på!
 
Åkte hem efter sista bandet vi ville se slutade på lördagen, så skippade Kanye West.
Men satan vilken bas den karl hade! När vi sitter där på parkeringen och väntar tills Ida och Kim skulle komma (de skulle se lite på adept) så känner man hur hela bilen nästan hoppar till och runt om oss börjar det blinka då x antal bilars alarm går ingång! 
Ne nu har jag babblat klart så vi kär på en liten bildbomb!
 
Trivium ~ Dropkick Murphys ~ Lana Del Rey ~ Iron Maiden ~ Raubtier ~ Passenger ~ You Me At Six ~ Of Mice & Men ~ Bastille ~ The Offspring 
 
Kaniner, Kaniner, Kaniner jagar färs

Universal Studios

23 Juni 2014 - 23:56
27 september
Idag var ingen bra dag för mig, min visdomstand fick för sig att attackera med full styrka! Men vi besökte den första parken, köpte trollstav och mantel och fick se en 4D film (blä för åsnans snor)
Parken stängde 5 då dem skulle ha horror nights, önskar så grymt att jag hade mått bra så vi kunde stannat kvar för den :( Men resten av kvällen spenderades i hotellsängen och knapra smärtstillande.
 

Maybe we started this fire

14 Juni 2014 - 12:42
Har fastnat för Bastille de senaste veckorna!
De ska ju spela på Bråvalla så måste ju kolla upp vad de går för och just dessa två låtar går ständigt på repeat hemma hos mig nu, får bara hoppas jag inte lyckas spela sönder dem innan den 28/6  
 

Tomma hål

11 Juni 2014 - 22:01
Han blev bara värre efter Cocaine försvann.
Skämt bort honom så mycket jag kan men han kan knappt gå längre, han kan inte rengöra sig själv och han sover de flesta timmarna på dygnet,
Man ser även hur han burrat upp sig som att försöka visa att han mår bra, han är inget lätt byte. Men nog känner jag ryggraden och ser in i de trötta ögonen att tiden är inne,
 
Idag är dagen jag tar farväl, har åtminstone kunnat förbereda mig mentalt men fan vad det e svårt. Men oavsett är detta absolut värsta gången, Hade bestämt mig för att låta han vandra över rengbågsbron på måndag men då igår i samband med att jag skulle lägga mig så hör jag konstiga ljud från buren. Ser hur det ser ut som han spyr och fradga kommer ut ur munnen och hur han till och från knappt kunde få någon luft. stoppade in handen i buren och han kom verkligen desperat fram och försökte klättra upp för min hand, såg paniken i hans ögon.
Aldrig känt mig så hjälplös, försökte ringa jourhavande veterinären men de svarade ej. Han for in och ut i medvetande och jag satt uppe med honom större delen av natten. Han var fortfarande vid liv imorse så ringde veterinären så fort de öppnade så han fick sluta lida.
Valde att inte kremera honom, jag vill veta exakt hur han hanteras enda in till slutet och jag ville bestämma hans sista viloplats.
Där jag växte upp och där jag har många härliga minnen, ute i den vackra naturen i järved/bonäset.
 
 
Nu är lägenheten tom, inga knaster och ingen bur att städa.
Wicked blev 2 år och nästan 5 månader, han stal mitt hjärta ögonblicket jag träffade honom hos uppfödaren. Alltid den kille som fått komma fram och hälsa på mina vänner.
Flockens alfa stod kvar längst, min kraftiga herre som högst vägde cirka 900g 
 
 
Du kommer alltid ha en extra stor plats i mitt hjärta, nu är ditt lidande slut och då får äntligen återförenas med dina bröder <3
 
R.I.P 28/1-2012 - 11/6-2014
 

Haircare by Iza

09 Juni 2014 - 23:04
Så tänkte det var på tiden att jag gör ett inlägg om hur jag tar hand o mitt hår :)
Delar upp det i ettaper annars skulle det bli en novell! Så börjar med vad jag använder då jag tvättar håret.
 
 
1. Natura Siberica Colored & Damaged Shampoo
Har helt klart fallit pladask för serien Natura Siberica, håret känns fräscht länge och fick bort den kliande hårbotten jag fick utav ett annat shampoo. 
Sen att den är ekologisk och utan sulfater, parabender, konstgjorde färgämnen m.m är ett stort plus i kanten! För det är ju så att allt man lägger på huden går rakt in i kroppen!
Shamponerar alltid minst 2 gånger och är nogrann med att man rengör runt ansatserna, gnugga ej längderna på håret utan det ska man bara dra shampot igenom.
 
2. Natura SIberica Strenght & Growth Hair Mask
Från samma serie, en återfuktande hårmask som även ger lite glans då det är som glittriga små korn i själva inpackningen :) 
Använder denna inpackning på min svarta halva mest för att hålla kvar fukten i håret och ge det liv!
Handukstorkar alltid håret innan jag lägger i inpackningen för allra bäst effekt och låter sitta i cirka 10 min.
 
3. Revlon färgbomb 200 + Manic Panic Bad Boy Blue
Med lila försvinner färgen för snabbt för min smak! Använde alltid färgbomben 500 till mitt röda hår. Men 200 som är den lila är alldeles för varm för min smak, blir nästan rosa/lila. Så gjorde min egen version med att blanda i en flaska med Manic Panics Bad Boy Blue och det blev precis den blå/lila färg jag var ute efter!
Ska dock testa 002, en ny lila de kommit ut med nu som är mycket kallare i färgen och se om den funkar!
Men man måste verkligen ha handskar på sig nu för det färgar av sig ordentligt på allt man rör vid! (behöver jag tilläga att min dusch är mer blå än vit nu?)
Har även denna i handukstorkat hår och låter den sitta lika länge som den andra inpackningen! Eftersom jag har den blå hårfägen iblandad, om jag bara haft färgbomben hade den bara fått sitta i 3 min. Eftersom färgen blir ej mer intensiv även om den får sitta 1 timme, om man vill få starka resultat är det bara att skälja ur och lägga i på nytt!
 
4. Natura Siberica Colored & Damaged Hair Conditioner
Avslutar alltid med balsam, då balsam stänger de fjällskikt som shampoot öppnat och på så vis skyddar håret mot yttre skador!
 
Sådärja detta är vad som använts i duschen, tvättar bara håret en gång i veckan och sedan jag börjat använda NS har jag inte ens behövt använda torrshampoo sista dagen :)
Testat mycket olika saker men detta är helt klart det som funkat bäst för mig!

It's a magical world

04 Juni 2014 - 23:11
26 September
Disney World! Var lite väl invecklat att ta sig från bilen till själva ingången dock ;) först tåg, sen färja, sen säkerhetskontroll och till sist visa biljetten (Fy skam om man hade glömt den i bilen)!
Fy vilken varm dag, fick uppleva gamla minnen men splash mountain och vi valde att vara här just denna dag pågrund av att det var två parader plus fyrverkeri. 
Men nog må jag säga om detta var lågsäsong skulle jag inte närma mig stället då det är högsäsong!