Hot Topic <3

28 Augusti 2013 - 12:00
Nu närmar sig USA resan med stormsteg! 
Har sparat pengar ett tag nu så jag verkligen kan shoppa loss då jag kommer dit! Har inte sån stor koll på affärerna dock utan är nog mest Hot Topic som jag siktat mig in på! Finns otroligt mycket godsaker där ;)
 
Om jag skulle köpa allt detta som jag vill ha därifrån skulle det bara bli 4600!!!
Trodde faktiskt hela min budget skulle försvinna där men icke då :D grymt nöjd får bara hoppas allt finns i affären vi ska till också ;)
Kommer väll göra ett inlägg senare om allt vi ska göra på våran lilla getaway! Finns så mycket man vill hinna med på de två veckor vi är där!

Put your best face forward

27 Augusti 2013 - 18:24
För första gången i mitt liv har jag bestämt mig för att investera lite i min hud!
Aldrig tagit hand om den, någon gång att jag köper en 20 kronors ansiktsmask på åhlens men mer än så har det aldrig blivit!
 
Men när man gick in på åhlens eller kicks nu så var det såååå mycket visste inte vars jag skulle börja och ville inte riktigt springa efter hjälp. Så det fick bli The Body Shop!
Har ju trots allt body butter från dem sen tidigare så varför inte och då dem har ett mindre utbud så vet jag att det jag får är riktigt bra :) Istället för att välja bland alla otaliga märken som finns ute i de större kedjorna!
Seaweed Purifying Facial Cleanser
En mild, fettfri och tvålfri rengörare med skönt mjölkig konsistens. Rengör huden effektivt och avlägsnar makeup, smuts och överflödigt fett utan att torka ut. Gör huden ren, mjuk och smidig och ger den en skönt matt yta.
 
Seaweed Clarifying Night Treatment 
En lättabsorberad, fettfri, fuktighetsbevarande gel som balanserar huden samtidigt som den fuktighetsbevarar, skyddar och vårdar – allt medan du sover! Vakna med fräsch och mjuk hud.
 
Seaweed Clarifying Toner
En fräsch, alkoholfri toner speciellt anpassad för kombinationshy. Alger saknar fett, är rika på jod och kalcium och sägs vara naturens mest kompletta och balanserade källa till proteiner, kolhydrater, mineraler och vitaminer. En perfekt balanserad naturlig ingrediens.
 
Vineyard Peach Body Butter
En lyxig Limited Edition-produkt som doftar av nyskördade persikor och lämnar huden silkesmjuk. Laddat med fantastiska ingredienser från världens alla hörn; persikokärneolja från medelhavsområdet, Community Fair Trade-producerat kakaosmör från Ghana, sesamolja från Nicaragua, bivax från Kamerun och paranötsolja från Peru. Fuktighetsbevarar huden i upp till 24 timmar.
 
Känns så skönt att ha ordentliga produkter :D Och som den lilla turgumma jag kan vara så hade dem 3 för 2 på hudvård, ett erbjudande som gick ut idag!
Så nu jeklar ska jag se till att huden är felfri!

De bästa av dagar

27 Augusti 2013 - 00:07
Är just den här tiden på året som är de bästa, när det är dagar som dessa!
 
Otroligt varmt och skönt på dagen, linne och kjol är det enda som krävs och man kan bara vara ute och dra in sig all underbar D-vitamin.
Sen så blir det enda mörkt tidigt och även lite kyligare som gör att det är perfekt att tända massa ljus medans man njuter av sin favoritfilm!
 
Det är som den perfekta blandningen helt enkelt :) Älskar verkligen sommaren men älskar även mörka nätter, så med andra ord borde jag flytta långt söderut så får jag hela sommrarna så och inte bara den där veckan som ligger precis mellan sommar och höst ;)
 

Tumblr Beauty

21 Augusti 2013 - 00:00
Såklart är alla bilder från tumblr, helt klart sidan som ger mig mest inspiration!
(Och ja jag är helt såld på stänk penslar om ni inte redan märkt det ;D)