The Human Centepied


Filmen handlar om doktor Joseph Heiter som är en pensionerad kirurg med en ytterst störande fantasi. Då de amerikanska turisterna Lindsay och Jennie knackar på hans dörr efter att fått en punktering kommer deras liv ändras drastiskt åt det värre.
Joseph's dröm är att skapa varelser som deler ett och samma matsmälltningsystem, tidigare var han expert på att separera siamesiska tvillingar och nu tar han den proceduren som i reverse. Så tillsammans med en japansk turist vid namn Katsuro blir Jenny och Lindsay en mänsklig tusenfoting.


Har hört talas om den här filmen tidigare och jag blev bara tvungen att kolla in vad fan det var för något. Inte precis något att rekomendera, men om man vill ha en allmänt störd film man blir lätt irreterad på är denna perfekt.
Karaktärernas val och handligar igenom hela filmen gjorde en bara förbannad, ska inte säga något avslöjande om nu någon faktiskt skulle se denna film men slutet... idioti säger jag bara.
Sen lagom skumma konversationer jag faktiskt skrattade åt, ganska seg för en skräckfilm.
Läste nu också på wikipedia att detta bara är försmaken, regissören Tom Six säger nämligen att denna är My Little Pony jämfört med den andra filmen som planeras komma ut 2011. Det sägs att den kommer innehålla en tusenfoting gjord av tolv individer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0